Een geslaagde zomer met Woodvision tuinhuis

Woodvision tuinhuis kan een alternatief zijn voor een zomervakantie in het buitenland. Na de extreme kou van vorige week begint nu de zon weer door te breken. Mensen beginnen weer te denken aan de zomer, en dus aan vakantie. Er bestaan ook andere (misschien meer onconventionele) manieren om aan de vakantie te denken.

Woodvision tuinhuis in de Nederlandse zon

Wat dacht je van een Woodvision tuinhuis in ons eigen land om de zomer te vieren? De meesten denken aan de Turkse, Italiaanse of Spaanse zon, maar wie weet kan ons eigen landje even mooi zijn. Of misschien wel mooier. Als je een tuinhuis hebt, kun je er namelijk net zo vaak naar terugkeren als je wil.

Woodvision tuinhuis zo vaak als je wil?

Zeker, zo vaak als je wil. Een Woodvision tuinhuis koop je voor jezelf en je kunt ‘m plaatsen waar je wilt. Zo heb je verschillende plekken waar je je tuinhuis neer kunt zetten. Je kunt ‘m natuurlijk plaatsen op je eigen erf, maar je kunt er ook een stuk grond voor huren. Daar zijn speciale plekken voor gereserveerd waar meer mensen zitten met hun eigen tuinhuis.

Je eigen Woodvision tuinhuis op een gereserveerde plek

Een soort camping voor tuinhuizen. Daar heb je je eigen plek waar je je terug kunt trekken in je eigen tuinhuis. Er zijn ook andere mensen die zo’n zelfde soort tuinhuis hebben, waardoor je meteen een klik met hen hebt. Je hebt ook handige klussers die hun eigen tuinhuis in elkaar hebben gezet. Er is een hele gemeenschap waar je zowel sociaal bezig kunt zijn, als je terugtrekken van ‘de bewoonde wereld’.

Wat kost een Woodvision tuinhuis?

Een Woodvision tuinhuis heb je al vanaf ongeveer 3500 euro. Je kunt kiezen voor een luifel aan de linker- of rechterzijde, en hebt ook nog verschillende opties voor de breedte van het luifel. 288 cm, 388 cm, 488 cm of 588 cm. Als je kiest voor een Woodvision tuinhuis op eigen erf maakt het natuurlijk niet uit voor welke afmetingen je kiest. Maar als je je tuinhuis op een gereserveerde plek wilt zetten op zo’n soort tuinhuizencamping, zijn daar wel restricties aan verbonden. Huisjes mogen slechts een bepaalde afmeting hebben. Groter dan 25 vierkante meter is niet toegestaan, kleiner wel. Een gedeelte van de plek moet namelijk ook groen bevatten. Het Woodvision tuinhuis is namelijk niet alleen om in te chillen, maar ook om van de omgeving (natuur) te genieten.