Nubikk Schoenen

Het Nederlandse schoenenmerk Nubikk is sinds 2012 actief in het produceren van stijlvolle schoenen met een fijne pasvorm. Het merk is razend populair en dat is niet zonder reden. Een paar Nubikks in de kast hebben, is nooit een overbodige luxe. Het merk onderscheidt zich vanwege de eenvoudigheid van het design en de stijlvolle uitstraling. Meer weten over dit Nederlandse schoenenmerk? Lees gauw verder.

Comfort

Comfort is het uitgangspunt van de ontwerpers van Nubikk. Een goed gevoel en een relaxte uitstraling is typerend voor Nubikk schoenen. Een fijne pasvorm van de schoenen is essentieel voor een goede schoen volgens Nubikk. Nubikk schoenen zitten daarom altijd als gegoten. Je loopt met plezier de hele dag om Nubbikk schoenen. Of je nu veel moet lopen op het werk, of een avondje uit gaat. Tijdens het ontwerpproces is er veel aandacht geweest aan de optimalisatie van het comfort. Dankzij de hedendaagse technologische ontwikkelingen, heeft Nubikk het beste comfort kunnen realiseren. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit draagt natuurlijk ook bij aan de fijne ‘feel’ van de schoenen.

Tijdloos
Van sneakers, tot laarzen en veterschoen, de schoenen van Nubikk hebben een tijdloze uitstraling. Nubikk gaat zeker mee met de tijd, maar laat zich niet alleen bepalen door tijdelijke trends. De tijdloze vormgeving maken de schoenen een goede investering. Je hebt lang plezier van de tijdloze vormgeving. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren en materialen voor de schoenen, maar het uitgangspunt is altijd tijdloosheid. Er zijn heel wat klassiekers te spotten in het assortiment. Zo zijn er witte cowboywboots voor vrouwen en leren chelsea boots voor mannen. De panterprint op chelseaboots voor vrouwen mag natuurlijk ook niet uitblijven. Loop er altijd stijlvol bij met schoenen van Nubikk.

High-end voor iedereen
Nubikk valt onder de high-end schoenen. Toch zijn de schoenen voor iedereen. Een paar Nubikks dat is een goede investering voor zowel de zakenman, als de levensgenieter. Het brede assortiment is toegankelijk voor een breed publiek. Of je nu nette en originele veterschoenen voor op het werk zoekt, stevige sneakers voor een citytrip of leuke laarsjes voor een avondje uit. Het assortiment van Nubikk heeft het allemaal.

Geniet van het ruime assortiment van stijlvolle en comfortabele schoenen van Nubikk. Ga voor Nederlands design en loop er altijd stijlvol bij. Investeer in een paar goede en tijdloze sneakers. Deze zijn nooit overbodig in jouw schoenenkast.