Een bedrijf verhuis je met een bedrijf!

Dat oude kantoorpand waar je week in week uit je uren vol maakte is aan het einde van zijn latijn. Je hebt er veel mooie herinneringen opgedaan en voelde je er stiekem toch wel een beetje thuis. Desondanks is het tijd voor vernieuwing. Je eigen bedrijf of de afdeling waar je werkt moet verhuizen. Dit kan zijn door bezuinigingen maar ook omdat het juist zo goed gaat met de organisatie waar je werkt. Je oude werkruimte kan de groei niet meer aan en er is behoefte aan een nieuw kantoorpand met voldoende capaciteit. Kortom, bedrijfsverhuizing!

Ieder zijn vakgebied

Binnen een bedrijf heeft iedereen zijn verantwoordelijkheden en taken. Vaak hebben al je collega’s een volle agenda. Wie blijft er dan over om die grote verhuizing te regelen? Niemand op kantoor zit er op te wachten om zijn mouwen op te stropen en nog eens even extra werk te verrichten naast zijn of haar vaste werkzaamheden. Daarom kan je het beter aan verhuis experts overlaten. Er zijn bedrijven met tientallen jaren ervaring ten aanzien van bedrijfsverhuizing. Het verhuizen van hele afdelingen of complete organisaties kent voor hen geen verrassingen meer. Door de jarenlange ervaring zijn ze in staat een reële inschatting te maken van de kosten van een bedrijfsverhuizing. Daarnaast beschikken ze over een eigen klusjesman. De inrichting van je nieuwe kantoor kan dus zodanig opgeleverd worden dat deze klaar is voor gebruik. Door je bedrijfsverhuizing uit te besteden ontlast je je eigen medewerkers. De overgang van alle medewerkers naar de nieuwe locatie verloopt op deze manier zo efficiënt mogelijk. Het werk komt dan ook niet onnodig stil te staan. Jij en je collega’s of medewerkers kunnen fris van start gaan op jullie nieuw ingerichte werkplaats.

Extra diensten

Naast de fysieke verhuizing van je goederen naar een nieuwe locatie biedt een bedrijfsverhuizing namens vanderveldeverhuizingen.nl nog eental extra diensten. Hierdoor zijn ze in staat een bedrijfsverhuizing geruisloos te voltooien ongeacht de complexiteit en omvang van de verhuizing. Een van deze diensten is het aanbod van tijdelijk opslag. Dit is handig als de volgende bestemming nog niet gereed is voor intrek. Tevens bieden ze een volledige ict installatie aan. Computer en laptops zullen aangesloten en werkend opgeleverd worden. Tot slot beschikken ze over een team projectmanagers dat in staat is de meest complexe verhuizingen in goede banen te leiden. Vanderveldeverhuizingen.nl is dus een ideale partner om je bedrijfsverhuizing aan toe te vertrouwen.