Een container huren: dat ruimt lekker op!

Wanneer je een sloopbedrijf hebt weet je het al: een container huren maakt je werk veel gemakkelijker! Zeker bij grote projecten kan je niet zonder een container. Een container huren regel je gemakkelijk online, dat is zo geregeld. Je kunt dan snel en veilig aan het werk. Hou er wel rekening mee wanneer je een container huren gaat, dat je even bij de gemeente informeert of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de container. In de meeste gevallen is dat niet zo, maar je moet er wel rekening mee houden. Een container huren is niet alleen handig voor je werknemers, het geeft de sloop ook een ander uiterlijk. Zo is alles telkens keurig opgeruimd en zwerft er geen puin door de straat.

Een container huren voor de bewoners

Mijn straat wordt binnenkort compleet gesloopt en daarna opnieuw gebouwd. Dat houdt in dat alle bewoners (ik dus ook) moeten verhuizen. We weten allemaal dat er bij een verhuizing flink wat troep komt kijken. Spullen die ineens weg mogen omdat je ze niet meer gebruikt. Bij ons heeft de aannemer ervoor gekozen om een container neer te zetten waar de bewoners hun afval in mogen kieperen. Een container huren kan dus ook om een ander te helpen. Plus dat het in dit geval heel wat goodwill heeft opgeleverd.

Een container huren voor het voorbereidende sloopwerk

Momenteel worden uit de leegstaande huizen bij mij in de straat de waardevolle, herbruikbare materialen gehaald. Deze spullen worden tijdelijk opgeslagen in een container. Denk dan aan koperen leidingen etc. De opkoper komt binnenkort langs om deze materialen op te halen. Een container huren als tijdelijke, veilige opslag is een prima optie. Deze container kan worden afgesloten zodat alleen de opkoper ‘m leeg kan halen.

Een container huren voor het eigenlijke sloopwerk

Ik ben heel benieuwd hoeveel containers er in de straat komen te staan. Er worden namelijk 42 eengezinswoningen gesloopt. Ik weet zeker dat de aannemer iedere container huren gaat. Zo kunnen zij het puin netjes in de container doen en hebben ze geen omkijken naar het ophalen en verwerken. Het is dan, ook voor een aannemer, natuurlijk wel zaak dat het puin netjes wordt gesorteerd. Zo mag er bijvoorbeeld absoluut geen asbest en andere gevaarlijke stoffen in een puincontainer gestort worden. Deze aannemer heeft al vaker met dit bijltje gehakt en zal daar dus prima van op de hoogte zijn. En anders… kijken ze gewoon even online!
Container huren

Geplaatst in MVO