Blaklader werkkleding als je functioneel wil werken

We komen in wat koudere temperaturen en voor de mensen die buiten in bouw werken komen er wat zwaardere tijden aan. Als je met weer en wind in de buitenlucht moet werken valt dat niet altijd mee. Goede werkkleding die ook nog eens functioneel is, is dan heel belangrijk. Een merk wat dit goed tot in de puntjes verzorgd heeft is Blaklader. Een van oorsprong Zweeds merkt die altijd een duidelijke focus heeft gehad op kwaliteit en functionaliteit. Dit heeft ze samen met een paar andere merken een behoorlijke voorsprong gegeven op veel concurrenten. In dit blog vertellen we je daarom graag meer over het merk Blaklader.

Het assortiment van het merk Blaklader

Blaklader heeft een breed assortiment aan werkkleding. Dit is ook nodig als je een volledig aanbod wil hebben. Zo hebben ze kleding voor zowel de schilder, de metselaar en de timmerman en alle andere beroepen die voorkomen in de bouw. Bij Blaklader is de kleding echt een verlengstuk van je gereedschap. Zo zie je bij de werkbroek dat je bijvoorbeeld je hamer makkelijk kan meedragen door middel van de hamerlus. De broek voor de timmerman heeft daarnaast ook zogenaamde spijkerzakken. Dit zijn zakken die aan de buitenkant van de broek zitten en van speciaal materiaal gemaakt zijn. Dit zorgt ervoor dat je de spijkers makkelijk mee kunt dragen zonder dat ze hinderlijk in je benen prikken. Daarnaast heeft Blaklader als één van de weinig merken kleding voor linkshandigen. Gemaakt om met je linkerhand sneller bij de zaken te kunnen die je nodig hebt bij het werken. Zo zit de eerder genoemde hamerlus aan de linkerkant van de broek. Kortom als je een efficiency slag wil maken in het werken in de bouw, dan zou het zomaar eens kunnen dat je dit met dit merk voor elkaar kunt krijgen. Je kunt je gereedschap gemakkelijker meenemen en is tevens gemakkelijk voor het grijpen.

Blaklader en kwaliteit

Op het gebied van kwaliteit is blaklader flink aan het innoveren en investeren ze daar dus ook veel in. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een aantal patenten te verkrijgen. Dit betekent dat er een aantal zaken in hun werkkleding zitten verwerkt die je bij een concurrent niet tegenkomt. Eén van die zaken is de dubbele stiknaad die verwerkt zit in vooral de werkbroek. Deze dubbele stiknaad zit op de delen waar meer spanning op komt. Dit levert een enorme verlenging op van de levensduur van de gemiddelde werkbroek.