B.Nosy – nieuw Nederlands kinderkledingmerk

Kleren maken de man, aldus het spreekwoord. Hetzelfde geldt uiteraard voor kinderen. Als jouw zoon of dochter kleding heeft waar hij/zij zich prettig in voelt, is dat gelijk te merken. Kies daarom kinderkleding uit die bij jouw kind past. Zo is B.Nosy, verkrijgbaar bij Kleertjes, ideaal voor de redelijk eigenwijze kinderen. De kleding van dit merk is erg stoer, trendy en natuurlijk hip. B.Nosy is ook niet voor niets een enorm populair merk geworden in een relatief korte tijd. Daarom zetten we vandaag dit bijzondere bedrijf in de spotlight.

B.Nosy – jong Nederlands kledingmerk

Door de enorme populariteit van dit merk zou je er bijna vanuit gaan dat het een internationaal bedrijf is. Niets is echter minder waar. B.Nosy is in de zomer van 2016 gestart in Nederland. Dit bedrijf met bijzondere allure heeft dus Nederlandse roots. Ondertussen is dit kledingmerk een daverend succes in zowel binnen- als buitenland. Dit is deels te verklaren aan de originele ontwerpen. Daarnaast speelt de toegankelijkheid ook een grote rol. B.Nosy is namelijk geschikt voor baby’s, kleuters, peuters, jongens en meisjes.

Veilig om in te spelen

Kinderen horen zich vrij te kunnen bewegen. Kleding moet kinderen niet limiteren in hun bewegingsvrijheid. B.Nosy begrijpt dat als geen ander en vindt het belangrijk dat kinderen gewoon lekker kunnen spelen. Hun kleding is daarom play proof. Het is veilig voor kinderen om helemaal zichzelf te zijn als ze kleding dragen van dit merk. B.Nosy houdt rekening met de wensen van de kids door alleen maar gebruik te maken van comfortabel materiaal. Bovendien heeft elk kledingstuk een fijne, eenvoudige pasvorm.

Om ervoor te zorgen dat ieder kind optimaal kan genieten, zijn alle collecties van B.nosy heerlijk om te dragen. Daarnaast is er voor iedereen wel een passende stijl te vinden. Ieder kind heeft andere voorkeuren, ook als het om kleding gaat. Daarom kent dit merk veel verschillende collecties met ieder een ander design, kleur en accessoires. Van enorm stoer tot vrolijk, het is allemaal te vinden bij dit kinderkledingmerk. In de collecties van B.nosy vinden zowel jij als je kind gegarandeerd datgene wat jullie zochten.

Ieder zijn eigen B.Nosy favoriet

Dankzij de diversiteit in designs en kledingstukken, heeft bijna ieder kind wel zijn eigen favoriet. Zo zijn de jurkjes erg populair bij de meiden. Ieder jurk van dit merk is uniek door de eigenzinnige details. Daarnaast zijn de jassen van de kinderkledingmerk ook erg geliefd. De jassen zijn namelijk erg comfortabel, zijn erg trendy en kunnen wel tegen een stootje. Kortom, ideaal voor elk kinderavontuur.