AdWords uitbesteden voor maximaal rendement

Van je online business moet je het tegenwoordig hebben. Er worden zo ontzettend veel aankopen gedaan via Google tegenwoordig. Iemand typt in ‘broek kopen’ en je weet dat ze al van plan zijn om sowieso een broek te bestellen, maakt niet uit waar. Daarom is er Google AdWords. Je komt met jouw advertentie bovenaan in Google, zodat de aankoop-gerichte zoekterm daadwerkelijk wordt omgezet in een aankoop. Om daar nou het maximale uit te halen, kun je beter AdWords uitbesteden.

Soorten AdWords

Er zijn verschilende soorten advertenties beschikbaar. Zo heb je het display netwerk waar je een visuele advertentie kan laten zien. Ook bestaan er tekst advertenties via Google, die lijken net op normale organische zoekresultaten, maar het zijn in weze advertenties. Ook via Google Shopping kun je terecht met je advertentie. Je kunt zelf gaan proberen te beslissen welke soort advertenties je wilt gaan plaatsen, maar bij het AdWords uitbesteden weet je in ieder geval zeker dat het goed gedaan wordt en dat de kansen gepakt worden.

Waarom zou je überhaupt AdWords doen

Mensen die aan het zoeken zijn op ‘broek kopen’, zijn sowieso van plan een aankoop te doen. Daarom is de conversie (het aantal mensen dat een aankoop doet versus het aantal mensen dat niets koopt, uitgedrukt in een percentage) veel hoger. Het is dus belangrijk om met de juiste advertentie op Google te zitten, zodat de mensen die Googlen op ‘broek kopen’ op jouw site terecht komen voor het kopen van een broek. Ook is het bekend dat mensen toch veelal op de allereerste optie klikken die ze zien. Bij uitbesteding van AdWords kan ook hierop gecapitaliseerd worden.

AdWords uitbesteden

Het is eigenlijk best een opgave om de juiste AdWords campagnes op te richten die precies op bepaalde zoekwoorden bovenaan komen te staan. Als je het zelf probeert te doen heb je een hoge kans dat je veel van je budget en tijd kwijt bent, en nog geen winst hebt gemaakt. Bij AdWords uitbesteden wordt het bieden met advertenties gedaan door marketing professionals. Zij nemen er de tijd voor om zo zuinig mogelijk met je budget om te gaan. Belangrijkste is dat het uit jouw handen is, je hoeft je er geen zorgen over te maken. AdWords uitbesteden zorgt voor nieuwe ruimte in jouw bedrijf of marketing team voor andere dingen, zoals content marketing. AdWords uitbesteden is een garantie op meer verkeer en ook meer omzet. Probeer het eens!